Velkommen til Njård Rytmisk Gymnastikk

Påmeldingen til høstens kurs er godt i gang. Alle Njårds turn grupper er fulle, men det er fortsatt ledige plasser hos oss i rytmisk gymnastikk. Kursene til RG 1,2 og RG for Alle begynner i uke 35 fra mandag den 28.8. Velkommen!

Åpen Dag 26.8.17. Vi ønsker dere velkommen til vår Åpen Dag på bane 3 i Njårdhallen lørdag den 26.8. kl. 12 - 14. Alle jenter fra 5 (blir 6 i 2018) og 13 år er hjertelig velkomne til å prøve denne vakre idretten hvor vi bruker apparatene tau, ball, ring, køller og vimpel.

Til orientering tar vi opp nye medlemmer fortløpende hele året. Ta kontakt på hilde.vermedal@okklinikken.no dersom du har spørsmål.


Njård RG er Oslos største klubb innen rytmisk gymnastikk - har en stor breddegruppe, gymnaster på alle nivåer og i de fleste konkurranseklasser for de som ønsker å nå enda høyere ferdighetsnivå. Her kan du bli så god du vil. Hjemmearenaen er Njårdhallen.

Rytmisk gymnastikk er en meget solid base for prestasjoner samt utvikling til alle andre idretter. Man utvikler styrke, disiplin, smidighet, koordinasjon, balanse, mestring, selvtillitt og god kroppsbevissthet. Rytmisk gymnastikk regnes som verdens vakreste sport, og har programmer som kombinerer elementer av turn, ballett, akrobatikk, aristeri, redskaper som tau, ball, ring, vimpel eller køller i bevegelse, og dans til musikk. Vi har nå åpnet for påmelding til høsten 2017, og ønsker alle som har lyst til å drive med denne fantastiske sporten velkommen til Njård RG.

Finn et kurs som passer for deg. Vel møtt!


Vi tar opp nye medlemmer hele året!

Arrangementer

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.
Powered by: Bloc