RG vinterferie camp uke 8

Postet av Njård - Rytmisk gymnastikk den 18. Jan 2021

Njård RG inviterer til vinterferie camp i Rytmisk Gymnastikk (RG) i Njårdhallen i vinterferien (mandag 22. februar-fredag 26. februar). Deltakerne kan velge mellom 3 dager eller 5 dager. 

Uken vil bestå av ulike former for varierte og morsomme aktiviteter - i tillegg til rytmisk gymnastikk blir det tegning, hårfletting og annet gøy. 

  • kl 09-15 hver dag - varierte og morsomme aktiviteter
  • Mandag-fredag - kr 2000
  • Mandag-onsdag - kr 1300
  • Ta med matpakke, vi stiller med smoothie til barna!

Dersom vi må avlyse refunderes treningsavgiften i sin helhet. Ta gjerne med søsken, venner og naboer - ingen forkunnskaper kreves. 


Påmelding:

mandag-fredag: njard.weborg.no/event/873

mandag-onsdag: njard.weborg.no/event/874


Ta kontakt med henriette.lillebekk@gmail.com dersom dere har spørsmål!Breddepartier starter opp i hallen 3. februar

Postet av Njård - Rytmisk gymnastikk den 15. Jan 2021

I dag fikk vi endelig beskjeden vi har ventet på - fra og med onsdag 3. februar kan vi ønske barna velkommen i hallen! Siste dag med online trening blir derfor tirsdag 2. februar. 

Oversikt over partier og linker til påmelding finner du her: gymnastikk.njaard.no/p/22811/breddeOppstart breddepartier utsatt inn til videre

Postet av Njård - Rytmisk gymnastikk den 5. Jan 2021

Dessverre starter året med nye innstramninger hva angår idrettsaktivitet. Byrådet forlenger den sosiale nedstengingen av Oslo til og med 21. januar og forbyr i denne perioden alle innendørs fritidsaktiviteter og idrett for barn i barneskolealder. Det gjelder allerede et slikt forbud for ungdom og voksne.

Dette betyr at all innendørs aktivitet i regi av Njård inntil videre er utsatt, bortsett fra det som defineres som toppidrett.

Vi starter opp breddepartiene når restriksjonene fra byrådet og regjeringen oppheves, og innendørs aktivitet igjen er tillatt. I mellomtiden må vi ta vare på hverandre og bidra til dugnaden.

Vi kommer tilbake med mer informasjon!

Oversikt over kurs og påmelding for våren 2021 finner du her: https://gymnastikk.njaard.no/p/22811/bredde