RG sommerskole i uke 25 og 33 - påmeldingen har åpnet

Postet av Njård - Rytmisk gymnastikk den 31. Mar 2022

Vi har åpnet for påmelding til årets sommerskole i uke 25 og uke 33:

Uke 25: https://njard.weborg.no/event/1348
Uke 33: https://njard.weborg.no/event/1347 

RG er gymnastikkformen for aktive og treningsglade barn. Njård RG har en positiv og hyggelig treningskultur, og Sommerskolen vi nå skal ha i Oslo vil bli en uforglemmelig uke hvor barna ikke bare trener og lærer nye turn- og danseformer, men de vil også bli med på mye morsomt og sosialt hvor man knytter nye vennskapsbånd. Det stilles ingen krav til noen forkunnskaper innen verken RG, dans eller ballett. Skynd dere å melde dere på mens det fortsatt er ledige plasser!

Uken vil bestå av ulike former for varierte og artige aktiviteter. Barna vil trene rytmisk gymnastikk som er en sport hvor man får trent styrke, koordinasjon, konsentrasjon og fleksibilitet. Det er en lekende form for turn og barna bare elsker det de holder på med, og det vil gi de en god mestringsfølelse når man kan turne og samtidig «trikse» med de ulike redskapene man bruker i RG. I tillegg skal vi innom hårfletting, makeup for de eldste barna, ansiktsmaling for de yngre og tegning mv. Dette kommer til å bli moro! Fredagen vil også foreldrene bli invitert til en oppvisning hvor barna får vist hva de har lært. 


Sommerskolens aktiviteter er:

  • Rytmisk gymnastikk-trening med RG-redskaper som tau, ring, ball, køller, vimpel, kroppsteknikk, individuelt og i grupper.
  • Dans
  • Ansiktsmaling
  • Hårfletting
  • Tegning
    ..... og mye annet gøy!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.