Arrangementer

Njård Rytmisk Gymnastikk arrangementer våren 2020

Åpen dag datoene er bestemt for 2020, se lenger ned.


 

Foreldremøte og det årlige møtet

Det vil bli avholdt foreldremøte torsdag den 27.02. kl. 18.00 til 20.00 på møterommet i Njårdhallen. RG 1,2, og RG for Alle vil får informasjon fra kl. 18.00 til 19.00, mens konkurransepartiene og minirekruttene får det fra kl. 19.00 til 20.00. Hold av datoen!

 

Det årlige møtet blir avholdt samme dag som foreldremøtet torsdag den 27.02.20 kl.20.00 - 21.00.

 

 

Ferier høsten 2020

 Det blir ingen trening for RG 1, 2, minirekrutter og RG for Alle i høstferien, ei heller ikke under Njårds sportsmesse og for øvrig under eventuelle andre store tennis og fektestevner som Njård arrangerer. 

 

Høstoppvisning 2020 

Høstoppvisningen vil foregå i Njårdhallen lørdag den 28. november. Det er en familiebegivenhet av de store så hold av datoen. Ta gjerne med søsken, besteforeldre og venner for her blir det mye flott å se. Det er en fantastisk forestilling hvor barna viser hvor dyktige de er og hva de har lært gjennom sesongen. Vi vil også få gleden av å se hvor flinke alle Gymlekbarna er som også deltar på Njård RGs høstoppvisning.

 

Åpen Dag!

Vi ønsker dere velkommen til vår åpen dag på bane 3 i Njårdhallen lørdag den 15. og 22.08.2020 fra kl. 14 - 16. Alle jenter fra 5 (blir 6 i 2021) og 15 år er hjertelig velkomne til å prøve denne vakre idretten hvor vi bruker apparatene tau, ball, ring, køller og vimpel.

 


Arrangementer og konkurranser i regi av klubben!

Fra tid til annen arrangerer klubben konkurranser og oppvisninger. Vi trenger da mange positive og frivillige foreldre som kan stille opp med å stå i cafeen, selge billetter eller lodd, bake kaker, til å hjelpe til ved rigg og rydd, spille musikk og sitte i sekretariatet. Fordelen er at man lærer idrettens irrganger bedre å kjenne, og man blir kjent med mange hyggelige mennesker. Det er givende å kunne bidra. Hold derfor av datoene allerede nå! Vi trenger dere.Norges Gymnastikk og Turnforbund

Se også terminlister på NGTF sine nettsidergymogturn.no

Her finner du blant annet informasjon om rytmisk gymnastikk for konkurransepartier, reglement, stevner, konkurranser, kurs og øvrige arrangementer.
Powered by: Bloc