Skøyen skoleRytmisk gymnastikk (RG) i AKS-tiden!


AKS RG er en flott mulighet til å delta på rytmisk gymnastikk (RG) kurs i Njårdhallen i AKS-tiden. Slipp alt stress med å få familie-kabalen til å gå opp med følging til/fra treninger på kvelden, men bruk denne tiden med det mest viktigste – med familien! La barna få muligheten til å trene verdens vakreste (og morsomste!) sport sammen med oss mens dere er på jobb!

- AKS følger samme treningskonsept som Breddepartier.

- AKS RG er for alle barn fra 1. til og med 3. klasse.

- Gruppen er for de som ønsker å begynne med RG, men også for de som er litt øvede.

ØNSKELISTE

                                                  GRUPPEN VIL BLI ÅPENT ETTER NOK PÅMELDINGER!

Treningsplan

Treninger skal vøre på TIRSDAGER kl.14.20-15.15. Barna blir hentet med minibuss på skolen kl 14.10 og blir levert på skolen ca kl 15.30. Njård-trener er med i bussen for å hente barna. Treningene foregår i Njårdhallen.

Pris

Prisen for AKS RG per semester er 3600 kr (inkluderer transport tur/retur skolen) + medlemskontingent til Hovedlaget på 400 kr. i året. Hvis man velger å trekke seg fra gruppen etter to treninger, vil man få refundert hele beløpet (Må få beskjed før 3. trening). Etter dette vil man ikke få refundert noe av treningsavgiften. 

Viktige datoer

Oppstart: uke 3, 17.januar

Siste trening: uke 23, 5.juni                                              

Ingen trening i vinterferien og påskeferien

Sommeroppvisning: 8.juni (lørdag)

Spørsmål til

olga@njaard.no

*  Merk: Ved for få påmeldte gymnaster per treningsgruppe kan det bli behov for å flytte kurs til våren eller avbryte det.

Trygghet og sikkerhet

Når det gjelder AKS RG vil vi gjøre oppmerksom på at det er KUN barn - registrert og betalt som AKS RG deltagere - og som står på listen til treneren som får følge med på trening. 

Vi har hatt noen tilfeller der barn har møtt opp for å bli med på bussen uten å være registert, og i slike tilfeller må vi dessverre avvise barna. Dette gjør vi av sikkerhetshensyn da vi er helt avhengig av å ha barnets fulle navn og kontakt til begge foreldre/foresatte, i tilfelle noe uforutsett skulle skje.