Mitt medlemskap/bli medlem

Velkommen til Njård Rytmisk Gymnastikk

Rytmisk gymnastikk i Njård RG følger viktige verdier som stolthet, raushet og vi er inkluderende. Sammen er vi best! Dette er spilleregler vi følger, og som vi mener er viktig at alle følger opp. Det er slik vi er mot hverandre. Bli med da vel!  I Njård ser vi alle! 

Vi åpner snart for påmelding for våren 2022. Partiene vil gå på samme dager som høsten 2021 - se oversikt her: https://gymnastikk.njaard.no/p/22811/bredde. Oppstart blir i uke 2.

Kontakt gjerne olga@njaard.no dersom du har noen spørsmål.

Njård RG er Oslos største klubb innen rytmisk gymnastikk - vi har en stor breddegruppe, gymnaster på alle nivåer og i de fleste konkurranseklasser for de som ønsker å nå enda høyere ferdighetsnivå. Her kan du bli så god du vil!

Rytmisk gymnastikk er en solid base for alle andre idretter. Man utvikler styrke, disiplin, smidighet, koordinasjon, balanse, mestring, selvtillit og god kroppsbevissthet. Rytmisk gymnastikk regnes som verdens vakreste sport, og har programmer som kombinerer elementer av turn, ballett, akrobatikk, aristeri, redskaper som tau, ball, ring, vimpel eller køller i bevegelse, og dans til musikk.

Aktiviteten på partiene i Njård RG tar utgangspunkt i Idrettens grunnstige som er utarbeidet av Norges gymnastikk- og turnforbund. Les mer om Idrettens grunnstige her. Trenerne jobber for at alle deltakere skal få tilrettelagt aktiviteter etter egne forutsetninger og ferdigheter. I RG som i mange andre aktiviteter er det viktig at de grunnleggende ferdighetene utføres riktig før deltakere kan gå videre på mer utfordrende øvelser.


Levert av IdrettenOnline