Arrangementer

Njård Rytmisk Gymnastikk arrangementer våren 2020

 

Ferier høsten 2020

 Det blir ingen trening for RG 1, 2, minirekrutter og RG for Alle i høstferien, ei heller ikke under Njårds sportsmesse og for øvrig under eventuelle andre store tennis og fektestevner som Njård arrangerer.


Juleoppvisning 2020 

Juleoppvisningen vil foregå i Njårdhallen lørdag den 21. november. 

Dette er et arrangement for hele familien, så hold av datoen! Ta gjerne med søsken, besteforeldre og venner for her blir det mye flott å se.

Deltagere er barn fra alle våre konkurranse- og breddepartier, inkludert Gymlek.


Åpen Dag!

Vi ønsker dere velkommen til vår åpen dag på bane 3 i Njårdhallen lørdag den 15. og 22.08.2020 fra kl. 14 - 16. Alle jenter fra 5 (blir 6 i 2021) og 15 år er hjertelig velkomne til å prøve denne vakre idretten hvor vi bruker apparatene tau, ball, ring, køller og vimpel.


Arrangementer og konkurranser i regi av klubben!

Fra tid til annen arrangerer klubben konkurranser og oppvisninger. Vi trenger da mange positive og frivillige foreldre som kan stille opp med å stå i cafeen, selge billetter eller lodd, bake kaker, til å hjelpe til ved rigg og rydd, spille musikk og sitte i sekretariatet. Fordelen er at man lærer idrettens irrganger bedre å kjenne, og man blir kjent med mange hyggelige mennesker. Det er givende å kunne bidra. Hold derfor av datoene allerede nå! Vi trenger dere.

Norges Gymnastikk og Turnforbund

Se også terminlister på NGTF sine nettsidergymogturn.no 

Her finner du blant annet informasjon om rytmisk gymnastikk for konkurransepartier, reglement, stevner, konkurranser, kurs og øvrige arrangementer.Levert av IdrettenOnline