Arrangementer

Njård Rytmisk Gymnastikk arrangementer våren 2020


 

Foreldremøte og det årlige møtet

 

Det vil bli avholdt foreldremøte torsdag den ??.??. kl. 18.00 til 20.00 på møterommet i Njårdhallen. RG 1,2, og RG for Alle vil får informasjon fra kl. 18.00 til 19.00, mens konkurransepartiene og minirekruttene får det fra kl. 19.00 til 20.00. Hold av datoen!

 

Det årlige møtet blir avholdt samme dag som foreldremøtet torsdag den ??.02.20 kl.20.00 - 21.00.

 

 

Ferier våren 2020

 

Det blir ingen trening for RG 1, 2, minirekrutter og RG for Alle i vinter- og påskeferien, ei heller på røde dager..

 

Sommeroppvisning 2019 

 

Lørdag den 09.05.20 er det våroppvisning for både Njård RG og Gymlek fra kl. 15.00 til 17.30 på bane 1 og 2 i Njårdhallen. Det er en familiebegivenhet av de store og hold av datoen. Ta gjerne med søsken, besteforeldre og venner for her blir det mye flott å se. Det er en fantastisk forestilling hvor barna viser hvor dyktige de er og hva de har lært gjennom sesongen.  

 

Dette er da kursene for RG 1,2 og RG for Alle avsluttes for sesongen, men vi håper alle fortsetter våren 2019 fordi vi lager troppsprogrammene i løpet av høsten, mens vi på vårparten har oppvisninger og konkurranser. Dersom noen slutter vil det dessverre ødelegge for troppen, og det er ikke lett å finne erstatningsgymnaster. Vi henstiller derfor foreldrene om å la barna få fortsette til sommeren 2019.

Åpen Dag!

 

Vi ønsker dere velkommen til vår åpen dag på bane 3 i Njårdhallen lørdag den 11.01.2020 fra kl. 12 - 14. Alle jenter fra 5 (blir 6 i 2020) og 15 år er hjertelig velkomne til å prøve denne vakre idretten hvor vi bruker apparatene tau, ball, ring, køller og vimpel.

 


Arrangementer og konkurranser i regi av klubben!

Fra tid til annen arrangerer klubben konkurranser og oppvisninger. Vi trenger da mange positive og frivillige foreldre som kan stille opp med å stå i cafeen, selge billetter eller lodd, bake kaker, til å hjelpe til ved rigg og rydd, spille musikk og sitte i sekretariatet. Fordelen er at man lærer idrettens irrganger bedre å kjenne, og man blir kjent med mange hyggelige mennesker. Det er givende å kunne bidra. Hold derfor av datoene allerede nå! Vi trenger dere.


Vi tar opp nye medlemmer hele året! Norges Gymnastikk og Turnforbund

Se også terminlister på NGTF sine nettsider gymogturn.no

Her finner du blant annet informasjon om rytmisk gymnastikk for konkurransepartier, reglement, stevner, konkurranser, kurs og øvrige arrangementer.Levert av IdrettenOnline