NA

Njård RG - Møteplass for idrettsglade!  
Vi har åpnet for påmelding til høstens kurs.

Rytmisk gymnastikk i Njård RG følger viktige verdier som stolthet, raushet og vi er inkluderende. Sammen er vi best! Dette er spilleregler vi følger, og som vi mener er viktig at alle følger opp. Det er slik vi er mot hverandre. Bli med da vel! I Njård ser vi alle! Sammen blir vi best!

Vi tar opp nye medlemmer for høsten 2019.  Kursene til RG 1,2 og RG for Alle begynner i uke 36 2019 fra mandag den 02.09.19. Man kan også starte underveis i løpet av semestrene hos oss i Njård RG. Det er bare å ta kontakt med vår trener og administrtivt ansvarlig, Zrinka Galic, på mailadressen: zrinka.njard.rg@gmail.com så vil hun kunne anbefale hvilket parti deres datter bør begynne på. Skriv gjerne på engelsk til henne.

Våre grupper:

RG 1, RG 2, jenter født i 2013 og RG for Alle (10 - 15 år)*
Dette er gruppene for de som ønsker å begynne med RG, men også for de som er lett øvede.

RG 1: 5 åringer (de blir 6 i løpet av 2019), 1 og 2 klassinger.

RG 2: 3 til 5 klassinger.

RG for Alle: Jenter fra 10 til 15 år.

Det er ingen krav til verken turn, RG eller danseferdigheter for å begynne på disse partiene. Velkommen til alle som ønsker å prøve rytmisk gymnastikk!

OBS! Alle barn må ha på seg Njård-drakt eller treningsklær (ettersittende t-skjorte og tights), og sokker eller tåhetter. Langt hår må være i hestehale eller flette. Njård-drakt og tåhetter kan kjøpes i Njård butikken ved hovedinngangen.


Treningsplan

Kursene begynner uke 36 med mandag den 02.09.2019, og avsluttes med juleavslutningen den 07.12.2019. Det blir ingen trening i høstferien (og det kan forekomme at en dag eller to kan falle ut fordi det er andre typer arrangementer i Njårdhallen).

RG 1 (1-2 klasse, samt jenter født i 2013)*.
Man kan gå fra 1 dag, man kan velge 2 dager (mandag og onsdag, samt tirsdag og torsdag). Ønsker man 3 dager per uke er det etter avtale så vi får tilpasset det til de forskjellige gruppene (for de som ønsker 2, eller 3 ganger per uke. Vennligst ta kontakt med
reidar.hornsletten@kr-wilhelmsen.no.RG 1 Mandag
RG 1 Tirsdag
RG 1 Onsdag
RG 1 Torsdag
RG 1 Mandag og onsdag
RG 1Tirsdag og torsdag
17.15 - 18.00
16.15 - 17.00
15.45 - 16.30
18.15 - 19.00
Se over
Se over

Gymsalen, Njård*          Meld på
Njårdhallen, bane 3*     Meld på
Gymsalen, Njård*         Meld på
Gymsalen, Njård*         Meld på
Gymsalen, Njård*         Meld på
Se over                         Meld på
 
 

RG 2, (3.-4. klasse)*

RG 2 Mandag
RG 2 Tirsdag
RG 2 Onsdag
RG 2 Torsdag
RG 2 Mandag og onsdag
RG 2 Tirsdag og torsdag


RG for Alle - 10 til og med 15 år*15.00 - 16.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
15.00 - 16.00
Se over
Se overNjårdhallen bane 3* Meld på
Njårdhallen bane 3* Meld på
Njårdhallen bane 3* Meld på
Njårdhallen bane 3* Meld på
Njårdhallen bane 3* Meld på
Njårdhallen bane 3* Meld på

Tirsdag
Torsdag
Tirsdag og torsdag
                                                     
                                                             19.00 - 20.30                   Gymsalen, Njård*   Meld på
                                                             19.00 - 20.30                   Gymsalen, Njård*   Meld på
                                                             19.00 - 20.30                   Gymsalen, Njård*   Meld på


RG for Alle trener tirsdager og torsdager i gymsalen i Njårdhallen.  Tidspunktene ses rett over.

Gymnastene kan delta på RG for Alle en eller to ganger i uken. Vi anbefaler de som har anledning og lyst til å delta to ganger per uke fordi man da raskere vil utvikle seg til en habil gymnast. Vi gjør oppmerksom på at gymnastene på RG for Alle må kjøpe egen ball og ring (dere blir fakturert), MEN det er viktig å merke seg at det er Njård RG som kjøper inn apparatene så alle får lik farge og størrelse. Vi ber derfor om at foreldrene ikke går til innkjøp av dette på egenhånd!!!

PS! Dersom man ønsker å trene 2 ganger per uke er det bare å ta kontakt med reidar.hornsletten@kr-wilhelmsen.no vedrørende påmeldingen og betalingen.

Teksten fortsetter nedenfor bildet.

Priser

Prisen for RG1 partiene på høsten er på kr. 2300 for en time (45 min) en gang i uken, og på kr. 3200 for en RG-time to ganger i uken.

Prisen for RG2 partiene på høsten er på kr. 2700 for en RG-time (60 min) en gang i uken, og på kr. 3900 for en RG-time to ganger i uken. 


RG for Alle
En RG time varer i 90 minutter og koster kr. 3200.
Ønsker man å gå to ganger i uken koster dette 4800.


NB!
Til orientering kan nevnes at høstsemesteret starter mandag den 02.09.19 og avsluttes med juleoppvisningen lørdag den 07.12. I løpet av høstsemesteret er det vanligvis 12-13 uker med trening, og i høstferien er det ingen trening. Torsdag 17.10 blir det ingen trening.

 Vårsemesteret er betydelig lengre og vil ligge på ca.  19- 20 uker. Det er ingen trening i vinter- og påskeferien. Timeplanen følger skolen i forhold til ferier og fridager.

Oppmøte

RG1-treningen vil foregå i Gymsalen i Njård (unntak: Tirsdager vil være på bane 3), mens  RG2-treningene vil avholdes i Njårdhallen på bane 3.  Barna blir hentet ved garderobene i kjelleren dersom de skal trene på bane 3 av trenere, og blir levert der igjen etter treningen. Trener man i gymsalen leveres barna i garderoben utenfor denne salen.

Mer informasjon om utstyr, tøy og regler finner dere under Regler for trening.

Dersom noe er uklart vedrørende påmelding bes sende bes du sende en mail til vår RG koordinator Zrinka Galic, zrinka@njaard.no , for å bli anvist til korrekt parti, dag og tidspunkt for påmelding.

Prøvetime 
Prøvetime kan være lurt dersom man begynner midt i semesteret, men venter dere med påmeldingen nå som nye partier starter fordi man ønsker først å ta en prøvetime kan kurset som passer best tidsmessig for deres datter være fullt. Det er ikke å anbefale når nye kurs starter i august og januar hvert år.

Man kan altså komme på en prøvetime. Send oss gjerne en forespørsel om hvilket parti deres datter bør ta en prøvetime så vil vi prøve å hjelpe til så godt vi an. Henvendelsen sendes til: Zrinka Galic, på  mailadresse: zrinka.njard.rg@gmail.com  Skriv gjerne på engelsk til henne.  Ønsker dere en prøvetime er forutsetningen for det at man mailer inn barnets navn, fødselsår, mor og fars navn, telefonnummer og mailadresse til Zrinka. Dette må skje FØR prøvetimen.

* NB!  Det er viktig å være oppmerksom på at ved for få påmeldte gymnaster per treningsgruppe eller andre uforutsette hendelser kan det bli behov for å flytte noen over til andre grupper eller lokasjoner. 


 
Trenere

Hovedtrener
Krasimira Vasilieva

Trener og administrasjonsansvarlig

Zrinka Galic

Levert av IdrettenOnline