Njård RG - Møteplass for idrettsglade!  
Vi har åpnet for påmelding til vårens kurs.

Rytmisk gymnastikk i Njård RG følger viktige verdier som stolthet, raushet og vi er inkluderende. Sammen er vi best! Dette er spilleregler vi følger, og som vi mener er viktig at alle følger opp. Det er slik vi er mot hverandre. Bli med da vel!
I Njård ser vi alle!

Vi tar opp nye medlemmer for høsten 2020. 

Vi har åpnet for påmelding til høsten 2020 på våre nye RG-kurs! Det er første mann til mølla!

Kursene til RG 1,2 og RG for Alle begynner i uke 36 2020 fra mandag den 31.08.20. I noen tilfeller kan man også starte underveis i løpet av semestrene hos oss i Njård RG dersom kursene ikke er fulle. Det er bare å ta kontakt med vår trener og administrativt ansvarlig, Zrinka Galic, på  mailadressen: zrinka.njard.rg@gmail.com så vil vi se om det fortsatt kan være noen ledige plasser igjen. 

Våre grupper:

RG 1, RG 2,  og RG for Alle (10 - 15 år)*

Dette er gruppene for de som ønsker å begynne med RG, men også for de som er lett øvede.

RG 1: Fra 5 år ( for de som blir 6 år i løpet av 2020), 1. og 2. klassinger.

RG 2: 3. og 4. klassinger.

RG for Alle: Jenter fra 10 til 15 år.

Det er ingen krav til verken turn, RG eller danseferdigheter for å begynne på disse partiene. Velkommen til alle som ønsker å prøve rytmisk gymnastikk!

OBS! Alle barn må ha på seg Njård-drakt eller treningsklær (ettersittende t-skjorte og tights), og sokker eller tåhetter. Langt hår må være i hestehale eller flette. Njård-drakt og tåhetter kan kjøpes i Njård butikken ved hovedinngangen.


Treningsplan

Kursene begynner uke 36 med mandag den 08.09.2020,  og avsluttes i uke 49.  Mot slutten avholdes det juleavslutning lørdag den 28. november hvor barna får vist hva de har lært i løpet av semesteret.  Det blir ingen trening i høstferien (og det kan forekomme at en dag eller to kan falle ut fordi det er andre typer store arrangementer i Njårdhallen).


RG 1 (1-2 klasse, samt jenter født i 2014)*.
Man kan gå 1 dag, eller 2 dager per uke.
Kontaktperson for breddepartiene er Zrinka Galic. Hun er trener og administrativt ansvarlig, og kan kontaktes via mail på zrinka.njard.rg@gmail.comRG 1 Mandag
RG 1 Tirsdag
RG 1 Onsdag
RG 1 Torsdag

RG 1 Mandag og onsdag
RG 1 Tirsdag og torsdag                                                            

17.30 - 18.15
16.15 - 17.00
15.45 - 16.30
18.15 - 19.00

Se over
Se over
Gymsalen, Njård*      Meld på her       
Njårdhallen, bane 3*  Meld på her
Gymsalen, Njård*      Meld på her
Gymsalen, Njård* Meld på her

Se over Meld på her
Se over Meld på her
 

RG 2, (3.-4. klasse)*

RG 2 Mandag
RG 2 Onsdag
RG 2 Torsdag
RG 2 Mandag og onsdagRG for Alle - 10 til og med 15 år*15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
18.15 - 19.00
Se over
Njårdhallen bane 3*     Meld på her
Njårdhallen bane 3*     Meld på her
Gymsalen*                  Meld på her
Njårdhallen bane 3*     Meld på her 

Tirsdag
Torsdag
Lørdag
Tirsdag og torsdag
                                                     
19.00 - 20.30 Gymsalen,                   Njård*   Meld på her
19.00 - 20.30 Gymsalen,                   Njård*   Meld på her
14.00 - 15.30 Njårdhallen, bane 3,     Njård*   Meld på her      
Se over                                           Njård*   Meld på her              


RG for Alle trener tirsdager og torsdager i gymsalen i Njårdhallen.  Tidspunktene ses rett over. På lørdager trener jentene på bane 3 i Njårdhallen.

Gymnastene kan delta på RG for Alle en eller to ganger i uken. Vi anbefaler de som har anledning og lyst til å delta to ganger per uke fordi man da raskere vil utvikle seg til en habil gymnast. Ønsker man å trene to dager er det fortsatt ledige plasser på tirsdag og lørdag.


Teksten fortsetter nedenfor bildet.

Priser
Her er høstens kurspriser! 

Prisen for RG1 partiene på høsten er på kr. 2300 for en time (45 min) en gang i uken, og på kr. 3200 for en RG-time to ganger i uken.

Prisen for RG2 partiene på høsten er på kr. 2700 for en RG-time (60 min) en gang i uken, og på kr. 3900 for en RG-time to ganger i uken. 


RG for Alle
En RG time varer i 90 minutter og koster kr. 3200.
Ønsker man å gå to ganger i uken koster dette 4800.


NB!
Til orientering kan nevnes at høstsemesteret var på ca. 12 - 13 uker.
 Vårsemesteret er betydelig lengre og vil ligge på ca.  18 - 19 uker. Det er ingen trening i høst-, vinter- og påskeferien, eller på røde dager. Timeplanen følger skolen i forhold til ferier og fridager.

Oppmøte

RG1-treningen vil foregå i Gymsalen i Njård (unntak: Tirsdager vil være på bane 3), mens  RG2-treningene vil avholdes i Njårdhallen på bane 3.  Barna blir hentet ved garderobene i kjelleren dersom de skal trene på bane 3 av trenere, og blir levert der igjen etter treningen. Trener man i gymsalen leveres barna i garderoben utenfor denne salen.

Mer informasjon om utstyr, tøy og regler finner dere under Regler for trening.

Dersom noe er uklart vedrørende påmelding bes sende bes du sende en mail til vår RG koordinator Zrinka Galic, zrinka.njard.rg@gmail.com for å bli anvist til korrekt parti, dag og tidspunkt for påmelding.

Prøvetime
Prøvetime kan være lurt dersom man begynner midt i semesteret, men venter dere med påmeldingen nå som nye partier starter fordi man ønsker først å ta en prøvetime kan kurset som passer best tidsmessig for deres datter være fullt. Det er ikke å anbefale når nye kurs starter i august og januar hvert år.

Man kan altså komme på en prøvetime (unntak er kurs og dager som allerede er fullt). Send oss gjerne en forespørsel om hvilket parti deres datter kan ta en prøvetime så vil vi prøve å hjelpe til så godt vi an. Henvendelsen sendes til: Zrinka Galic, på  mailadresse: zrinka.njard.rg@gmail.com   Ønsker dere en prøvetime er forutsetningen for det at man mailer inn barnets navn, fødselsår, mor og fars navn, telefonnummer og mailadresse til Zrinka. Dette må skje FØR prøvetimen (RG for alle på torsdager og RG 1 på mandager er fullt).

NB! Det er ikke anledning med prøvetime på partier som er fulltegnet!

* NB!  Det er viktig å være oppmerksom på at ved for få påmeldte gymnaster per treningsgruppe eller andre uforutsette hendelser kan det bli behov for å flytte noen over til andre grupper eller lokasjoner.


Trenere


Hovedtrener
Krasimira Vasilieva


Trener og administrasjonsansvarlig

Zrinka Galic


Levert av IdrettenOnline