Gymlek 2 (5-6 år)


 

TreningsplanNårHvorTrenerePåmelding
Mandag16.45 - 17.30Njård Gymsal
Meld på her
Tirsdag16.45 - 17.30Njård Gymsal
Meld på her
Onsdag16.45 - 17.30Njård Gymsal
Meld på her
Torsdag16.45 - 17.30Njård Gymsal
Meld på her
Fredag16.45 - 17.30Njård Gymsal
Meld på her

Kurs merket i gult har blitt fullt! Ved å klikke på "Meld på her" vil man automatisk komme til ventelisten. Ventelisten varer kun ett semester. Det betyr at man må melde seg på igjen for kommende semester hvis man ikke får plass. Når man får plass via ventelisten vil man få epost. Man han da kun 24 timer på å svare/betale/gi beskjed til fredrik@njaard.no. Hvis dette ikke blir gjort mister man plassen og den går til neste på listen. 

Pris

Prisen for Gymlek er 1800 kr. per semester + medlemskontingent til Hovedlaget på 400kr. i året. Timeplanen følger skolen i forhold til ferier og fridager. Hvis man velger å trekke seg fra gruppen etter to treninger, vil man få refundert hele beløpet minus et administasjonsgebyr. Etter dette blir det trukket en avgift for antall treninger man har deltatt på pluss et administrasjonsgebyr. Etter to måneder vil det ikke bli refundert treningsavgift.

Oppmøte 

Gymleken foregår i Gymsalen til Njård. Det er det lille tilbygget på høyresiden hvis man står på parkeringsplassen foran hallen. Barna skal gå den dagen de er meldt på. Mer informasjon om utstyr, tøy og regler finner dere under Regler for trening.

Kursplan

Last ned kursplan for Gymlek her. Kursplan Gymlek

Viktige datoer

Oppstart høst: uke 35

høstferie: Uke 40 - ingen trening

Juleoppvisning RG: lørdag 21. november ( mandag - og tirsdags partier)

Juleoppvisning turn: Søndag 6.desember (onsdag - torsdags partier)

Siste treningsuke: Uke 49Trenere


Andreea Georgescu

Hovedtrener Gymlek

andrea.georgescu@gmail.com

+47 93620797Levert av IdrettenOnline