Voksen skole


Rytmisk gymnastikk (RG) i AKS-tiden!

Rytmisk gymnastikk (RG) er verdens vakreste idrett, hvor man danser og turner med RG-redskaper (ball, vimpel, ring, tau eller køller) til musikk og utfører sprang, piruetter og balanser.

Det første møtet med RG er helt avgjørende for at barn opplever glede, mestring og trivsel. 


- AKS følger samme treningskonsept som Breddepartier.

- AKS RG er for alle barn fra 1. til og med 3. klasse.

- Gruppen er for de som ønsker å begynne med RG, men også for de som er litt øvede.

Påmelding / Venteliste her

Treningsplan

Treninger er på mandager kl.14.10-15.05. Barna blir hentet med minibuss på skolen kl 14.00 og blir levert på skolen ca kl 15:30. Njård-trener er med i bussen for å hente barna. Treningene foregår i Njårdhallen.

Pris

Prisen for AKS RG per semester er 3400 kr (inkluderer transport tur/retur skolen) + medlemskontingent til Hovedlaget på 400 kr. i året. Hvis man velger å trekke seg fra gruppen etter to treninger, vil man få refundert hele beløpet (Må få beskjed før 3. trening). Etter dette vil man ikke få refundert noe av treningsavgiften. 

Viktige datoer

Oppstart: uke 3

Siste trening: uke 22, 6. juni                                                                           

Ingen trening i vinterferien og påskeferien

Sommeroppvisning: 10. juni

Spørsmål til

olga@njaard.no, 94434734

*  Merk: Ved for få påmeldte gymnaster per treningsgruppe kan det bli behov for å flytte kurs til våren eller avbryte det.

Trygghet og sikkerhet

Når det gjelder AKS RG vil vi gjøre oppmerksom på at det er KUN barn - registrert og betalt som AKS RG deltagere - og som står på listen til treneren som får følge med på trening. 

Vi har hatt noen tilfeller der barn har møtt opp for å bli med på bussen uten å være registert, og i slike tilfeller må vi dessverre avvise barna. Dette gjør vi av sikkerhetshensyn da vi er helt avhengig av å ha barnets fulle navn og kontakt til begge foreldre/foresatte, i tilfelle noe uforutsett skulle skje.