Mitt medlemskap/bli medlem

Velkommen til Njård Rytmisk Gymnastikk

Rytmisk gymnastikk i Njård RG følger viktige verdier som stolthet, raushet og vi er inkluderende. Sammen er vi best! Dette er spilleregler vi følger, og som vi mener er viktig at alle følger opp. Det er slik vi er mot hverandre. Bli med da vel!  I Njård ser vi alle! Påmeldingen til høstens kurs er åpnet. Grip sjansen. For de av dere som lurer på om RG er rett sport kan prøve idretten i uke 24 og 25, se Åpne treningsdager lenger ned.

Vi har åpnet for påmelding til høstens kurs i rytmisk gymnastikk!

En oversikt over høstens kurs ses her, og påmeldingslinkene finnes lenger ned på følgende side: https://gymnastikk.njaard.no/p/22811/bredde 


Sommerskole i RG i uke 26 og 33

Nå er det bare å melde seg på vår populære sommerskole. Påmeldingslenken finner dere litt lenger
ned på siden.

Vi kan nå også få opplyse om at vi arrangerer åpen dag den 15. og 22.08.20. Se nærmere informasjon lenger ned.

 
Åpne treningsdager i uke 24 og 25!

For de av dere som ønsker å finne ut av hva RG er tilbyr vi i uke 24 og 25 åpne treningsdager. Les mer om hvilke dager på vår Facebookside, https://www.facebook.com/RytmiskGymnastikk/

Man kan også komme på våre åpne dager den 15 og 22 august fra kl. 14.00 til 16.00. Da er alle jenter mellom 6 og 15 år hjertelig velkomne på bane 3 i Njårdhallen.

Ta gjerne med venner og bekjente på våre åpne treninger i juni, og på våre åpne dager i august!Er man nybegynner, eller lett øvet kan man begynne på følgende kurs:

RG 1, 2 og RG for Alle. Kursene vil begynne i uke 36, mandag den 31. august 2020, og avsluttes den 4. desember i 2020.  Oversikten over disse breddepartiene med mulighet for å kunne melde på finner du her. Det er ikke trening i høstferien. Vi tar forbehold om eventuelle flere fridager dersom andre sportsgrener i Njård må ha tilgang til hallen som for eksempel under sportsmessen.

Dersom dere lurer på noe kan dere ta kontakt med Henriette Bohman Lillebekk. Hennes mailadresse er: henriette.lillebekk@gmail.comGenerelt om Njård RG og rytmisk gymnastikk!

Njård RG er Oslos største klubb innen rytmisk gymnastikk - har en stor breddegruppe, gymnaster på alle nivåer og i de fleste konkurranseklasser for de som ønsker å nå enda høyere ferdighetsnivå. Her kan du bli så god du vil. Hjemmearenaen er Njårdhallen.

Rytmisk gymnastikk er en meget solid base for prestasjoner samt utvikling til alle andre idretter. Man utvikler styrke, disiplin, smidighet, koordinasjon, balanse, mestring, selvtillitt og god kroppsbevissthet. Rytmisk gymnastikk regnes som verdens vakreste sport, og har programmer som kombinerer elementer av turn, ballett, akrobatikk, aristeri, redskaper som tau, ball, ring, vimpel eller køller i bevegelse, og dans til musikk. Vi har åpnet for påmelding til høstens partier 2020, og ønsker alle som har lyst til å drive med denne fantastiske sporten velkommen til Njård RG.

Aktiviteter for barn skal være allsidige og motorisk utviklende. De skal gi barna utfordringer, spenning og et grunnlag å bygge videre på. Nybegynnerpartiene bruker gjerne ball og ring. Aktiviteter som tar utgangpunkt i gymnastikk vil gi god grunntrening.

Aktiviteten på partiene i Njård RG tar utgangspunkt i Idrettens grunnstige som er utarbeidet av Norges gymnastikk- og turnforbund. Les mer om Idrettens grunnstige her. Trenerne jobber for at alle deltakere skal få tilrettelagt aktiviteter etter egne forutsetninger og ferdigheter. I RG som i mange andre aktiviteter er det viktig at de grunnleggende ferdighetene utføres riktig før deltakere kan gå videre på mer utfordrende øvelser.


Njård RG  -  Møteplass for idrettsglade!

Rytmisk gymnastikk i Njård følger viktige verdier som stolthet, raushet og vi er inkluderende. Dette er spilleregler vi følger, og som vi mener er viktig at alle følger opp. Det er slik vi er mot hverandre. Bli med da vel!  I Njård ser vi alle, og Sammen er vi best


Vi tar opp nye medlemmer for høsten 2020.  

Kursene til RG 1,2 og RG for Alle begynner i uke 36 2020 fra mandag den 31.08.20. Man kan også starte underveis i løpet av semestrene hos oss i Njård RG dersom ikke kurset er fullt. Det er bare å ta kontakt med vår trener og administrtivt ansvarlig, Zrinka Galic, på  mailadresse: zrinka.njard.rg@gmail.com så vil hun kunne anbefale hvilket parti deres datter bør begynne på. Skriv gjerne på engelsk til henne. 


Ønsker du å få et bedre innblikk i de forskjellige gruppene og nivåene kan du lese det her. http://gymnastikk.njaard.no/p/...

 

Påmelding: 

Ønsker du å melde barnet ditt på et av våre populære breddekurs, RG 1, RG 2, eller RG for Alle, kan du finne mer informasjon og påmeldingslenken på vår webside om breddepartiene.


Høst-, jule-, vinter-, og påskeferie

For RG 1, 2, minirekrutter og RG for Alle er det høst-, jule-, vinter- og påskeferie fra treningen. Da er det treningsfri!


Åpen Dag!

Lurer du på om RG er gøy? Vi ønsker dere alle velkommen til vår åpen dag på Bane 3 i Njårdhallen lørdag den 15.8.20 og 22.08.2020 fra kl. 14.00-16.00. for de som vil prøve for å se hva RG er. Alle jenter som blir 6 år i 2020 til 15 år er hjertelig velkomne til å prøve denne vakre idretten hvor vi bruker apparatene tau, ball, ring, køller og vimpel.


Høstoppvisning  2020

Det blir høstoppvisning lørdag den 28. november 2020. Hold av datoen! Våre årlige høstoppvisninger er hyggelige familiebegivenheter hvor Njård Gymlek også deltar.

Sommerskole i uke 26 og 33 i rytmisk gymnastikk (RG) 

Njård RG arrangerer sommerskole hvert år i uke 26 og 33. Påmelding til denne fantastiske sommerskolen er nå åpnet. Da er det bare å melde seg på, og tenker dere på uke 33 er det lurt å melde på raskt da denne uken vanligvis er helt fullbooket hvert år. 

 

RG er turnformen for aktive og treningsglade barn. Njård RG har en positiv og hyggelig treningskultur, og Sommerskolen vi nå skal ha i Oslo vil bli en uforglemmelig uke hvor barna ikke bare trener og lærer nye turn- og danseformer, men de vil også bli med på mye morsomt og sosialt hvor man knytter nye vennskapsbånd. Det stilles ingen krav til noen forkunnskaper innen verken RG, dans eller ballett. Det er fortsatt ledige plasser!

 

Uken vil bestå av ulike former for varierte og artige aktiviteter. Barna vil trene rytmisk gymnastikk som er en sport hvor man får trent styrke, koordinasjon, konsentrasjon og fleksibilitet. Det er en lekende form for turn og barna bare elsker det de holder på med, og det vil gi de en god mestringsfølelse når man kan turne og samtidig «trikse» med de ulike redskapene man bruker i RG. Vi ønsker også at barna skal få andre erfaringer så det blir mulighet til å prøve seg på moderne dans. I tillegg skal vi innom hårfletting, makeup for de eldste barna, ansiktsmaling for de yngre og tegning mv. Dette kommer til å bli moro! Fredagen vil også foreldrene bli invitert til en oppvisning hvor barna får vist hva de har lært.

Sommerskolens aktiviteter er:

Rytmisk gymnastikk-trening med RG-redskaper som tau, ring, ball, køller, vimpel, kroppsteknikk, individuelt og i grupper. Moderne dans, make up (for de eldste),   ansiktsmaling (for de små), hårfletting  og tegning.

Hvem kan melde seg på? Jenter i alderen fra 7 til 13 år kan melde seg på, og det blir mange kjærkomne vennskapsbånd å knytte i løpet av de morsomme ukene. Barna behøver ikke å ha drevet med verken RG, dans eller ballett tidligere for å være med på våre sommerskole-kurs.  De tar med seg matpakker, og det vil bli servert frukt i lunsjpausen. Se.

 

http://gymnastikk.njaard.no/p/...


Påmelding til sommerskolen!

Vi har nå åpnet for påmelding til sommerskolen 2020.

Dersom du ønsker å melde på barnet ditt på sommerskolen i enten uke 26 og/eller 33 gjøres det via lenkene som aktiveres nå i løpet av påsken. Eventuelle spørsmål knyttet til påmeldingen rettes til henriette.lillebekk@gmail.com 

Uke 26: https://njard.weborg.no/event/558

Uke 33: https://njard.weborg.no/event/559


Dersom sommerskolen ikke lar seg gjennomføre på grunn av koronautbruddet vil deltageravgiften refunderes. Medlemskap i Njård!

Medlemskapet i Njård koster NOK 350. Når datteren deres er innmeldt i Njård dere et brukernavn og passord som dere bruker for å melde datteren deres på det kurset hun skal delta på.


Vi tar opp nye medlemmer hele året! 
Ta kontakt med Njård RGs leder på hilde.vermedal@okklinikken.no dersom dere har spørsmål. 
Arrangementer

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.
Levert avIdrettenOnline