Velkommen til Njård Rytmisk Gymnastikk


Generelt om Njård RG og rytmisk gymnastikk!

Njård RG er Oslos største klubb innen rytmisk gymnastikk - har en stor breddegruppe, gymnaster på alle nivåer og i de fleste konkurranseklasser for de som ønsker å nå enda høyere ferdighetsnivå. Her kan du bli så god du vil. Hjemmearenaen er Njårdhallen.

Rytmisk gymnastikk er en meget solid base for prestasjoner samt utvikling til alle andre idretter. Man utvikler styrke, disiplin, smidighet, koordinasjon, balanse, mestring, selvtillitt og god kroppsbevissthet. Rytmisk gymnastikk regnes som verdens vakreste sport, og har programmer som kombinerer elementer av turn, ballett, akrobatikk, aristeri, redskaper som tau, ball, ring, vimpel eller køller i bevegelse, og dans til musikk. Vi har åpnet for påmelding til høstens partier 2018 og ønsker alle som har lyst til å drive med denne fantastiske sporten velkommen til Njård RG.

Aktiviteter for barn skal være allsidige og motorisk utviklende. De skal gi barna utfordringer, spenning og et grunnlag å bygge videre på. Nybegynnerpartiene bruker gjerne ball og ring. Aktiviteter som tar utgangpunkt i gymnastikk vil gi god grunntrening.

Aktiviteten på partiene i Njård RG tar utgangspunkt i Idrettens grunnstige som er utarbeidet av Norges gymnastikk- og turnforbund. Les mer om Idrettens grunnstige her. Trenerne jobber for at alle deltakere skal få tilrettelagt aktiviteter etter egne forutsetninger og ferdigheter. I RG som i mange andre aktiviteter er det viktig at de grunnleggende ferdighetene utføres riktig før deltakere kan gå videre på mer utfordrende øvelser.


Njård RG  -  Møteplass for idrettsglade!

Rytmisk gymnastikk i Njård følger viktige verdier som stolthet, raushet og vi er inkluderende. Dette er spilleregler vi følger, og som vi mener er viktig at alle følger opp. Det er slik vi er mot hverandre. Bli med da vel!  I Njård ser vi alle


Vi tar opp nye medlemmer for høsten 2018.  

Kursene til RG 1,2 og RG for Alle begynner i uke 35  2018 fra mandag den 27.08.18. Man kan også starte underveis i løpet av semestrene hos oss i NJård RG. Det er bare å ta kontakt med vår trener og administrtivt ansvarlig, Zrinka Galic, på  mailadresse: zrinka.njard.rg@gmail.com så vil hun kunne anbefale hvilket parti deres datter bør begynne på. Skriv gjerne på engelsk til henne. 


Ønsker du å få et bedre innblikk i de forskjellige gruppene og nivåene kan du lese det her. http://gymnastikk.njaard.no/p/...


Vi har nå åpnet for påmelding for RG 1, 2 og RG for Alle for høsten 2018

Les gjerne lenger ned på denne siden om hva RG er og om vårt tilbud. Vi har fortsatt mange ledige plasser. Nå er det bare å melde seg på.


Påmelding: 

Aller først går du inn på nettsiden vår, njaard.no. Dersom du IKKE allerede er medlem i klubben må du først melde barnet inn slik at hun er forsikret, og får et brukernavn og passord. Når du så har fått denne informasjonen logger du deg inn. Kryss så av for rytmisk gymnastikk under idrettsavdelinger. Da vil sommerskolen i uke 26 og 33 komme opp som et alternativ. Meld barnet ditt på den uken du er interessert i. Det er fortsatt mange ledige plasser. Skynd deg for å sikre barnet ditt plass.


Foreldremøte og foreldrenes dag

Det vil bli avholdt foreldremøte tirsdag den 18.09. kl. 18.00 til 20.00 på møterommet i Njårdhallen. RG 1,2, og RG for Alle vil får informasjon fra kl. 18.00 til 19.00, mens konkurransepartiene og minirekruttene får det fra kl. 19.00 til 20.00. Hold av datoen!


I uke 45 er det mandag, tirsdag, onsdag og torsdag den 5, 6,  7 og 8 november anledning for foreldrene til partiene RG 1 og 2 å komme å se på treningen på bane 3.
Foreldrene til konkurransepartiene, minirekruttene og RG for Alle kan komme tirsdag den 6, eller torsdag den 8 november. 

NB! Vi gjør oppmerksom på at man kun kan komme kun en av disse dagene da tilstedeværelsen  dessverre ofte fører til noe mer ukonsentrerte barn.

Vi syntes allikevel det er verdifullt og viktig at dere kommer så dere kan få et innblikk i hva som skjer hos oss. Dere er derfor hjertelig velkomne en av disse dagene. 


Høst- vinter- og påskeferie

For RG 1, 2, minirekrutter og RG for Alle er det høst-, vinter- og påskeferie fra treningen.


Åpen Dag!

Lurer du på om RG er gøy? Vi ønsker dere alle velkommen til vår åpen dag på Bane 3 i Njårdhallen lørdag den 01.12.2018 og lørdag den 05.01.2019 kl. 12:00-14:00. for de som vil sette seg mer inn i hva RG er. Alle jenter som blir 6 år i 2019 til 13 år er hjertelig velkomne til å prøve denne vakre idretten hvor vi bruker apparatene tau, ball, ring, køller og vimpel.


Juleoppvisning og avslutning høsten 2018

Juleoppvisningen vil bli avholdt lørdag den 8 desember fra kl. 15.00 til ca. 17.30.  Da er det bare å møte opp på denne hyggelige familiebegivenheten hvor Njård Gymlek også deltar.

NB! På generelt grunnlag: Vi håper gynmnaster som har gått høstsemesteret fortsetter våren 2019 fordi vi lager troppsprogrammene i løpet av høsten, mens vi på vårparten har oppvisninger og konkurranser. Dersom noen slutter vil det dessverre ødelegge for troppen, og det er ikke lett å finne erstatningsgymnaster. Vi henstiller derfor foreldrene om å la barna få fortsette til sommeren 2019.Sommerskole i uke 33 i rytmisk gymnastikk (RG) 

Njård Rg arrangerer sommerskole hvert år i uke 26 og 33. Påmelding til denne fantastiske sommerskolen åpner i februar 2019 ca. uke 8-9.

 

RG er turnformen for aktive og treningsglade barn. Njård RG har en positiv og hyggelig treningskultur, og Sommerskolen vi nå skal ha i Oslo vil bli en uforglemmelig uke hvor barna ikke bare trener og lærer nye turn- og danseformer, men de vil også bli med på mye morsomt og sosialt hvor man knytter nye vennskapsbånd. Det stilles ingen krav til noen forkunnskaper innen verken RG, dans eller ballett. Det er fortsatt ledige plasser!

 

Uken vil bestå av ulike former for varierte og artige aktiviteter. Barna vil trene rytmisk gymnastikk som er en sport hvor man får trent styrke, koordinasjon, konsentrasjon og fleksibilitet. Det er en lekende form for turn og barna bare elsker det de holder på med, og det vil gi de en god mestringsfølelse når man kan turne og samtidig «trikse» med de ulike redskapene man bruker i RG. Vi ønsker også at barna skal få andre erfaringer så det blir mulighet til å prøve seg på moderne dans. I tillegg skal vi innom hårfletting, makeup for de eldste barna, ansiktsmaling for de yngre og tegning mv. Dette kommer til å bli moro! Fredagen vil også foreldrene bli invitert til en oppvisning hvor barna får vist hva de har lært.

 Sommerskolens aktiviteter er:

 

Rytmisk gymnastikk-trening med RG-redskaper som tau, ring, ball, køller, vimpel, kroppsteknikk, individuelt og i grupper. Moderne dans, make up (for de eldste),   ansiktsmaling (for de små), hårfletting  og tegning.

 Hvem kan melde seg på? Jenter i alderen fra 5 (blir 6 år i 2019) til 13 år kan melde seg på, og det blir mange kjærkomne vennskapsbånd å knytte i løpet av de morsomme ukene. Barna behøver ikke å ha drevet med verken RG, dans eller ballett tidligere for å være med på våre sommerskole-kurs.  De tar med seg matpakker, og det vil bli servert frukt i lunsjpausen. Se.

http://gymnastikk.njaard.no/p/...Medlemskap i Njård!

Medlemskapet i Njård koster NOK 350. Når datteren deres er innmeldt i Njård dere et brukernavn og passord som dere bruker for å melde datteren deres på det kurset hun skal delta på.


Vi tar opp nye medlemmer hele året! 
Ta kontakt med Njård RGs leder på hilde.vermedal@okklinikken.no dersom dere har spørsmål. Mitt medlemskap/bli medlem

Arrangementer

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.
Levert av IdrettenOnline