Njård RG med nye nettsider

Postet av Njård - Rytmisk gymnastikk den 30. Sep 2016

Velkommen til nye nettsider!

Vi håper de nye sidene faller i smak. Hvis dere har forslag til forbedringer må dere gjerne sende oss en epost. Så skal vi ta det til etterretning.

Nyt oppgraderingen og titt litt rundt for å se hvordan det passer deg og dine behov.
Rekrutteringslaget Rytmisk Gymnastikk

Postet av Njård - Rytmisk gymnastikk den 22. Sep 2016

5 Njård RG gymnaster er tatt ut av Norges Gymnastikk og Turnforbund til Rekruttlaget 2016
Gratulerer!


Njård RG (Rytmisk Gymnastikk) gratulerer Amalie Kristensen, Karina Hilbolling, Nora Johanne Halle Isfeldt, Anine Omholt og Tess Vermedal med uttaket av Norges Gymnastikk og Turnforbund til Rekruttlaget 2016. Det ble i forkant gjennomført tester av gymnaster i års-trinnet 03, 04 og 05, og de jobbet seg gjennom til sammen 12 stasjoner med 25 ulike testøvelser innenfor kategoriene bevegelighet, styrke/stabilitet, kroppteknikk og redskapsteknikk. Det ble tatt ut 30 jenter fra hele landet. De skal i kommende sesong på samlinger og trene sammen med junior og seniorlandslaget.


Hva er så rekrutteringslaget?
Rekrutteringslaget er et lag som Norges Gymnastikk og Turnforbund tar ut for å motivere og engasjere gymnaster for fremtiden. Dette er jenter fra 11 til 13 år, og i denne aldersgruppen har man ikke lov til å kalle det Landslag. Derav navnet. Rekrutteringslaget som består av 30 jenter fra hele landet vil i 2016 trene på samlinger sammen med junior og seniorlandslaget. Å være på rekrutteringslaget er derfor veldig inspirerende og ikke minst veldig motiverende.


Vi ønsker jentene lykke til i den kommende konkurransesesongenPå bildet ses fra venstre Njård RGs hovedtrener Maria Garcia, Tess Vermedal, Anine Omholt, Nora Johanne Halle Isfeldt, Amalie Kristensen og trener Zrinka Galic. Karina Hilbolling var dessverre ikke tilstede da bildet ble tatt.
Foreldremøte 27 september kl 18

Postet av Njård - Rytmisk gymnastikk den 21. Sep 2016

Hei alle sammen!
Vi vil gjerne få ønske alle våre eksisterende og nye gymnaster hjertelig velkommen i Njård RG! Det er gøy å møte så mange forventningsfulle og interesserte barn og ungdom.
Vi vil gjerne få opplyse om at det blir avholdt et foreldremøte den 27. september på møterommet i inngangspartiet til Njårdhallen mellom kl. 18 og 20. Hold av! Vi vil også ha bruktsalg av drakter og utstyr denne dagen. Husk å merke salgsvarene med navn, pris og telefonnummer så en eventuell kjøper lett kan få tak i deg som selger. Vi i rg-ruppen gleder oss til å treffe dere!
Sommerskole uke 26 og 33

Postet av Njård - Rytmisk gymnastikk den 13. Jun 2016

Njård RG inviterer til Sommerskolen i Rytmisk Gymnastikk (RG) i Njårdhallen.

RG - turnformen for aktive og treningsglade barn
RG er turnformen for aktive og treningsglade barn. Njård RG har en positiv og hyggelig treningskultur, og Sommerskolen vi nå skal ha Oslo vil bli en uforglemmelig uke hvor barna ikke bare trener og lærer nye turn- og danseformer, men de vil også bli med på mye morsomt og sosialt hvor man knytter nye vennskapsbånd.

Uken vil bestå av ulike former for varierte og artige aktiviteter. Barna vil trene rytmisk gymnastikk som er en sport hvor man får trent styrke, koordinasjon, konsentrasjon, fleksibilitet individuelt eller i tropp. Det er en lekende form for turn og barna bare elsker det de holder på med, og det vil gi de en god mestringsfølelse når man kan turne og samtidig «trikse» med de ulike redskapene man bruker i RG.

Men denne morsomste Sommerskolen i Oslo vil vi ikke bare benytte til RG. Vi ønsker også at barna skal få andre erfaringer gjennom akrobatikk på airtrack og moderne dans. I tillegg skal vi innom hårfletting, makeup for de eldste barna, og ansiktsmaling for de yngre. Dette kommer til å bli moro! Sist dag vil også foreldrene bli invitert til en oppvisning hvor barna får vist hva de har lært.


Aktiviteter
Sommerskolens aktiviteter er:

Rytmisk gymnastikk-trening med RG-redskaper som tau, ring, ball, køller, vimpel, kroppsteknikk, individuelt og i grupper.
Moderne dans
Make up (for de eldste)
Ansiktsmaling (for de små)
Hårfletting

Barn i skolealder
Kurset passer perfekt for alle barn som blir 6 år i 2016 og helt opp til 13 årsalderen. Barna trenger ingen forkunnskaper i noen av idrettsgrenene sommerskolen omhandler, og barna blir inndelt i grupper etter alder. Det vil være et variert program som gjør at de av barna som kanskje er litt vimsete og ukonsentrerte allikevel klarer å få med seg aktivitetene på Sommerskolen.

Topp nivå på instruksjon
Kurset vil ledes av Njård RGs fremste og beste trenere og deres assistenter med landslagserfaring og erfaring fra internasjonale klasser i RG.

Krasimira Vasilieva (Bulgaria)
Coach and Choreographer in RG
International Judge in RG
head Coach in Njård RG

Zrinka Galic (Croatia)
Coach and Choreographer in RG
Judge in RG
Coach in Njård RG


Tidspunkt for kurset
Barna leveres og henholdsvis hentes i tidsrommet 08.30-09.00 og 15.00 til 15.30.
Selve Sommerskolens kurs starter mandag til fredag fra kl. 09.00 og slutter 15.00.


Oppvisning
Fredagen inviteres foreldrene til en oppvisning kl. 14.30 på bane 3 i Njårdhallen hvor barna mer enn gjerne vil vise dere hva de har lært gjennom uken. Her er dere hjertelig velkomne, og det betyr mye for barna å kunne fremføre sine nyervervede teknikker og kun skaper.


Pris og hva den inkluderer
Det koster kr 2000 per uke og den inkluderer frukt og bruken av RG redskaper, RG-teppe og airtrack hvor akrobatikken foregår, samt dyktige trenere. For de barna som ikke er medlem av Njård kommer det i tillegg en medlemsavgift på kr. 300,- (beklager feil info i brosjyremateriell).
Medlemsavgiften gjelder for et helt år, uavhengig av hvor mange og hvilke kurs barnet deltar på.


Hva du må ta med
Du må komme i sportstøy, sokker, og ta med en flaske med vann. Ta med sunn og god mat til lunsj. Vennligst opplys om mulige allergier eller intoleranser til yuliahorst@gmail.com. Barna som kan gå hjem alene etter kurset må ha med en egen melding om dette fra foreldrene.


Begrenset med antall plasser! Førstemann til mølla!


Påmelding
Påmelding skjer ved betaling av kursavgiften på kr. 2000. For de som ikke er medlem i Njård kommer en medlemsavgift på kr. 300,- i tillegg (beklager feilinformsajon i brosjyremateriell). Påmeldingen er bindende, og det er ingen refusjon ved avmelding.


Meld dere på ved å sikre dere plass ved å gjøre følgende: Øverst til høyre ses en grå innloggingsboks. Logg deg inn. Finn enten uke 26 eller 33. Dersom barnet ditt ikke er medlem i Njård velger du Nytt Njårdmedlem. Dersom barnet er medlem, eller dere har familiemedlemskap velger dere Njårdmedlem 2016. Betal så for din valgte uke og du har sikret deg plass. Da har du sikret deg plass.Vi gleder oss til å treffe barnet ditt.


OBS! Påmeldingsfrister!
Frist for påmelding til uke 26 er innen 20.06.
Frist for påmelding til uke 33 er innen 20.06.
Men husk - det er førstemann til møllaprinsippet! Vi har allerede begynt å få mange påmeldinger.Følg med på vår hjemmeside for siste oppdatert informasjon: www.njaard.no

Følg oss også gjerne på Facebook -> Søk opp Njård RG og trykk Lik.
Påmelding til høstens partier i Rytmisk gymnastikk

Postet av Njård - Rytmisk gymnastikk den 13. Jun 2016

Påmelding til høstens partier 2017 åpner om ikke så alt for lenge!

Njård har enda ikke bestemt seg for hvilken dato påmeldingen åpner for nye kurs fra høsten 2017. I fjor skjedde dette fra den 01.06, men følg med her. Vi vil holde dere oppdatert.

Når påmeldingen er åpnet tar vi imot barn som er født fra 2012 og eldre.


Foreberedelser til innmelding og påmelding

For helt nye medlemmer

For å melde barnet på et av våre RG kurs må hun først bli medlem i Njård. Dette gjør du på følgende måte.

Klikk på "Nytt medlem" og legg inn personalia. Du vil nå få et brukernavn og passord som du bruker når du går inn igjen i medlems-systemet. Velg så rytmisk gymnastikk. Nå har du kommet dit hen at du velger den dagen(e) og gruppen du ønsker datteren din skal trene.


For de som allerede er medlemmer i Njård

Dersom du har brukt systemet tidligere logger du deg inn med medlemsnummer og passord. Sjekk at du står med Rytmisk Gymnastikk som din avdeling, slik at du får kursene opp på oversikten.


NB! Husk å velge Rytmisk Gymnastikk som din avdeling, ellers vil du ikke få opp disse kursene på oversikten.


Betaling

Betaling og påmelding for høstsesongen 2017 må gjøres via medlemsregisteret vårt på nett (det går først når Njård har åpnet systemet for påmelding).

Klubben tilbyr også familiemedlemsskap. Vi anbefaler dette for alle som har flere utøvere i familien, og for alle foreldre som ønsker å ha stemmerett på årsmøtet eller å inneha tillitsverv i Njård.


Spørsmål kan rettes til

NB: Hvis du opplever problemer med påmeldingen via medlemsregisteret vårt kan du sende oss en e-post til: zrinka@njaard.no og hilde.vermedal@okklinikken.no


Foreldremøte og kontakt-samtaler

Postet av Njård - Rytmisk gymnastikk den 11. Jun 2016

Vi ønsker et tett og godt samarbeid mellom klubben og foreldrene. Det blir arrangert ett foreldremøte hvert semester. Her oppfordres alle til å møte, da det vil bli gitt mye nyttig informasjon om både høst- og vårsesongen.