Klubbmesterskap i terrengløp

Postet av Njård den 20. Sep 2021

Torsdag 16.09.2021 arrangerte langrennsgruppa og løpssjef Sondre Bollum Njårdmesterskap i terrengløp i Gardeløypa. Antall deltakere  doblet seg fra ifjor! - med god deltakelse fra Alpint, Håndball, Turn og Fekting + selvsagt alle skiløperne. 

TLangrennsløperne tok av seg av seierspallen i den eldste klassen
1pl. Jørgen Hvatum
2pl. Sten Magnus Wedum
3pl. Aleksander Bakke
GRATULERER0 Kommentar

Njård håndball J16 BringSerien

Postet av Njård den 13. Sep 2021

Vi gratulerer Njård J05 med kvalifisering til Bringserien. Bringserien er en nasjonal serie som spilles over fire helger + sluttspill. I denne serien spiller de beste J16 lagene i landet, og dette seriespillet kommer i tillegg til den vanlige regionsserien. 

Jentene bestemte seg i januar for å satse på Bringserien, og har trent godt på tross av covid restriksjonene som utendørstrening og lite kamptrening. 

I helgen spilte jentene kvalifisering, og med to seiere og ett tap ble det 2 plass i puljen. Kvalifiseringen ble ekstra spennende fordi en målvakt og en utespiller måtte bli hjemme pga corona smitte. Jentene ble også tildelt et «grønt kort» - fair play.

 Vi ønsker laget masse lykke til. Bring serien starter opp 5 desember,  Heia Njård!
0 Kommentar

Trening og tilgang for foreldre i våre lokaler

Postet av Njård den 24. Aug 2021

Klubben har ikke ressurser til å følge opp at foreldre holder avstand for å unngå smitte etc. Smitterisikoen øker naturlig nok så snart vi slipper flere mennesker inn på arenaene våre, og således øker risikoen for at både utøvere og trenere blir smittet og mange må i karantene.

Vi ønsker derfor ikke at foreldre oppholder seg i vår lokaler mens barna er på trening. Ved spesielle anledninger ber vi foresatte ta kontakt med kontoret i dets åpningstid eller sender en epost til info@njaard.no i forkant. 

Dere som har spørsmål til oss på kontoret eller ønsker å kjøpe noe er velkommen til det.

Vi ber om forståelde for dette og vil så snart regjeringen åpner opp hele Norge og fjerne denne restriksjoen hos oss også.

 

 


0 Kommentar

Lotte Strand spiller NM finale U14 i double

Postet av Njård den 13. Aug 2021

Njårds Lotte Strand fredag 13.08 NM finale U14 double i Frognerparken sammen med Kaia Celin Bostrøm Jørgensen fra Heming. Lotte spilte seg også frem til kvartfinalen i single, hvor hun igår møtte doublepartner Kaia som halte i land seieren etter en lang kamp. 0 Kommentar

Nytt gulv med integrerte pister i fektesalen

Postet av Njård den 2. Aug 2021

De som har kikket inn i fektesalen har sett at fektning foregår på baner- eller pister som det heter på fektespråk- i metall. Disse er kopplade til jord, slik at treffer i gulv ikke skal registreres i det elektriske meldesystemet. 

Fekteavdelingen har til nå fektet på metallpister som lå oppe på parkettgulvet. Det har vært vanskelig å drive med benarbeid, løpøvelser og lignende, da nivåforskjellene mellom parkett og pister har begrenset bruket av salen. I tillegg har det vart skader da fektere har tråkket over på kantene. En løsning med flatt gulv har derfor stått høyt på ønskelisten.

I sommer har det endelig skjedd- fektesalen har fått nytt gulv med 8 integrerte metallpister. Pistelementene kommer fra velkjente tyske Allstar som leverer løsningen til fektesaler rundt om i verden. Pister og gulvbelegg er lagt av Gulv og Takteknikk AS, som også lagt et proft sportsgulv med demping under pistene. Fekteavdelingen er spente på å starte opp høstterminen på de nye fine pistene, og ønsker alle nye store og små fektere velkomne til å prøve verdens raskeste sport på vårt nye gulv!0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline