Høstpiruetten 2022

Postet av Njård - Rytmisk gymnastikk den 9. Nov 2022

Høstpiruetten 2022

Vi gleder oss så masse til Høstpiruetten 2022 - Njård Rytmisk Gymnastikk  lørdag 12. november! 🤸‍♂️🤸‍♀️


Njårdhallen fylles av minirekrutter og rekrutter! Kanskje er det aller første gang på teppet for ditt barn? Da ønsker vi dere ekstra varmt velkommen til en flott opplevelse ❤️


Tidsplan, kjørelister og resultater deles på nettsiden for arrangementet. Følg denne linken. Her finner du også praktisk informasjon 🤸‍♂️🤸‍♀️


Også finner du mye aktuelt på vår Facebook og Instagram.


Ta kontakt med rannveig.eriksen@gmail.com dersom du har spørsmål!Ny gruppe starter fra uke 41!

Postet av Njård - Rytmisk gymnastikk den 6. Okt 2022

Vi har åpnet ny gruppe RG1 NEW som starter å trene fra uke 41!

 

RG1 NEW er et parti for barn fra 1 og 2 klasser som er nybegynnere og litt øvet. 

Barna blir kjent med RG (rytmisk gymnastikk), og jobber med kroppsteknikk, redskapsteknikk, koordinasjon, bevegelighet og styrke. På treninger brukes også mye musikk, dans og lek! I løpet av semesteret øver barna inn et oppvisningsnummer til den avsluttende oppvisningen (jul/sommer). Trenerne jobber med at barna skal oppleve mestring, samtidig som at de får utfordringer på sitt ferdighetsnivå. 

Treninger blir på mandager kl.17.00-18.00 i Samhall (plasthallen på nedre parkeringsplass). 

Gruppen vil starte uke 41. Siste trening uke 48. Juleoppvisning blir 3. desember. 

Prisen er 1900kr. For de som ikke er medlemmer i Njård kommer medlemskapet på kr. 400 i tillegg. 

Påmelding via linken her

Ta gjerne kontakt med olga@njaard.no om du har noen spørsmål!


*Refusjon treningsavgift : Hvis man velger å trekke seg fra gruppen etter to treninger, vil man få refundert hele beløpet (Må få beskjed før 3. trening). Etter dette vil man ikke få refundert noe av treningsavgiften. 

Høstcamp 2022 i uke 40 (mandag - onsdag)

Postet av Njård - Rytmisk gymnastikk den 12. Sep 2022


Bli med på verdens vakreste (og morsomste!) idrett i høstferien 😊 


RG (Rytmisk gymnastikk) er lek, gøy, vennskap og idrettsglede! Du trenger ingen erfaring fra RG fra før! Bare bli med og ha det gøy med oss 😊  

RG høstcamp er et tilbud for barn i barneskolealder (6-12 år). Vår RG høstcamp har et variert aktivitetstilbud; i tillegg til RG vil vi ha aktiviteter som dans, tegning, ansiktsmaling, hårfletting og lek!

RG høstamp varer fra mandag 3. oktober til onsdag 5. oktober.

Prisen er 1200 for 3 dager 09.00-15.00. For de som ikke er medlemmer i Njård kommer medlemskapet på kr. 400 i tillegg. Prisen inkluderer smoothie i lunsjen alle dager, i tillegg til bruk av apparater og utstyr forøvrig! 

Bli med på tre dager med moro i Njårdhallen!

Påmelding via linken her.


Spørsmål til olga@njaard.com.

Bli med på AKS-rytmisk gymnastikk!

Postet av Njård - Rytmisk gymnastikk den 31. Aug 2022

AKS RG er en flott mulighet til å delta på rytmisk gymnastikk (RG) kurs i Njårdhallen i AKS-tiden. 

Slipp alt stress med å få familie-kabalen til å gå opp med følging til/fra treninger på kvelden, men bruk denne tiden med det mest viktigste – med familien!

La barna få muligheten til å trene verdens vakreste (og morsomste!) sport sammen med oss mens dere er på jobb!


Mer informasjon finner du her:

Huseby skole

Voksen skole

Skøyen skole

Ta gjerne kontakt med olga@njaard.no om du har noen spørsmål!Sommerskole uke 33 - fortsatt noen ledige plasser!

Postet av Njård - Rytmisk gymnastikk den 5. Jul 2022

Det er fortsatt noen ledige plasser i årets sommerskole i uke 33:

Påmelding: https://arrangement.spoortz.no/register/#/RG3920SommerskoleUKE33_1656334098RG er gymnastikkformen for aktive og treningsglade barn. Njård RG har en positiv og hyggelig treningskultur, og Sommerskolen vi nå skal ha i Oslo vil bli en uforglemmelig uke hvor barna ,ikke bare trener og lærer nye turn- og danseformer, men de vil også bli med på mye morsomt og sosialt hvor man knytter nye vennskapsbånd. 

Det stilles ingen krav til noen forkunnskaper innen verken RG, dans eller ballett. Skynd dere å melde dere på mens det fortsatt er ledige plasser!


 Uken vil bestå av ulike former for varierte og artige aktiviteter. Barna vil trene rytmisk gymnastikk som er en sport hvor man får trent styrke, koordinasjon, konsentrasjon og fleksibilitet. Det er en lekende form for turn og barna bare elsker det de holder på med, og det vil gi de en god mestringsfølelse når man kan turne og samtidig «trikse» med de ulike redskapene man bruker i RG. Vi ønsker også at barna skal få andre erfaringer så det blir mulighet til å prøve seg på moderne dans. I tillegg skal vi innom hårfletting, makeup for de eldste barna, ansiktsmaling for de yngre og tegning mv. Dette kommer til å bli moro!

 Fredagen vil også foreldrene bli invitert til en oppvisning hvor barna får vist hva de har lært.


Sommerskolens aktiviteter er:

  • Rytmisk gymnastikk-trening med RG-redskaper som tau, ring, ball, køller, vimpel, kroppsteknikk, individuelt og i grupper.
  • Dans
  • Ansiktsmaling
  • Hårfletting
  • Tegning
  • Teiping (dekorasjon av RG-redskaper)
    ..... og mye annet gøy!


Hvem kan melde seg på?
Jenter i alderen  fra 7 (født i 2014 og eldre) til 13 år kan melde seg på, og det blir mange kjærkomne vennskapsbånd å knytte i løpet av de morsomme ukene. Barna behøver ikke å ha drevet med verken RG, dans eller ballett  tidligere for å være med på våre sommerskole-kurs.  De tar med seg matpakker, og det vil bli servert frukt i lunsjpausen.

Pris: kr. 2000 per uke. For de som ikke er medlemmer i Njård kommer medlemskapet på kr. 400 i tillegg. Prisen inkluderer smoothie i lunsjen alle dager, bruk av apparater, og utstyr for øvrig.


Tid:

Barna kan leveres i Njårdhallen fra kl 08:30, undervisningen starter kl 09:00 er ferdig kl 15:00.  Barna må hentes senest kl 15:30.


Påmelding:

Uke 33: https://arrangement.spoortz.no/register/#/RG3920SommerskoleUKE33_1656334098


Eventuelle spørsmål til sommerskolen kan rettes til: olga@njaard.no