Sommerskole uke 33 - fortsatt noen ledige plasser!

Postet av Njård - Rytmisk gymnastikk den 5. Jul 2022

Det er fortsatt noen ledige plasser i årets sommerskole i uke 33:

Påmelding: https://arrangement.spoortz.no/register/#/RG3920SommerskoleUKE33_1656334098RG er gymnastikkformen for aktive og treningsglade barn. Njård RG har en positiv og hyggelig treningskultur, og Sommerskolen vi nå skal ha i Oslo vil bli en uforglemmelig uke hvor barna ,ikke bare trener og lærer nye turn- og danseformer, men de vil også bli med på mye morsomt og sosialt hvor man knytter nye vennskapsbånd. 

Det stilles ingen krav til noen forkunnskaper innen verken RG, dans eller ballett. Skynd dere å melde dere på mens det fortsatt er ledige plasser!


 Uken vil bestå av ulike former for varierte og artige aktiviteter. Barna vil trene rytmisk gymnastikk som er en sport hvor man får trent styrke, koordinasjon, konsentrasjon og fleksibilitet. Det er en lekende form for turn og barna bare elsker det de holder på med, og det vil gi de en god mestringsfølelse når man kan turne og samtidig «trikse» med de ulike redskapene man bruker i RG. Vi ønsker også at barna skal få andre erfaringer så det blir mulighet til å prøve seg på moderne dans. I tillegg skal vi innom hårfletting, makeup for de eldste barna, ansiktsmaling for de yngre og tegning mv. Dette kommer til å bli moro!

 Fredagen vil også foreldrene bli invitert til en oppvisning hvor barna får vist hva de har lært.


Sommerskolens aktiviteter er:

  • Rytmisk gymnastikk-trening med RG-redskaper som tau, ring, ball, køller, vimpel, kroppsteknikk, individuelt og i grupper.
  • Dans
  • Ansiktsmaling
  • Hårfletting
  • Tegning
  • Teiping (dekorasjon av RG-redskaper)
    ..... og mye annet gøy!


Hvem kan melde seg på?
Jenter i alderen  fra 7 (født i 2014 og eldre) til 13 år kan melde seg på, og det blir mange kjærkomne vennskapsbånd å knytte i løpet av de morsomme ukene. Barna behøver ikke å ha drevet med verken RG, dans eller ballett  tidligere for å være med på våre sommerskole-kurs.  De tar med seg matpakker, og det vil bli servert frukt i lunsjpausen.

Pris: kr. 2000 per uke. For de som ikke er medlemmer i Njård kommer medlemskapet på kr. 400 i tillegg. Prisen inkluderer smoothie i lunsjen alle dager, bruk av apparater, og utstyr for øvrig.


Tid:

Barna kan leveres i Njårdhallen fra kl 08:30, undervisningen starter kl 09:00 er ferdig kl 15:00.  Barna må hentes senest kl 15:30.


Påmelding:

Uke 33: https://arrangement.spoortz.no/register/#/RG3920SommerskoleUKE33_1656334098


Eventuelle spørsmål til sommerskolen kan rettes til: olga@njaard.no 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.