Njård RG arrangerer sommerskole i Rytmisk Gymnastikk (RG) i Njårdhallen uke 26 og 33 i 2024.

Postet av Njård - Rytmisk gymnastikk den 9. Mar 2024

Njård RG arrangerer sommerskole i Rytmisk Gymnastikk (RG) i Njårdhallen uke 26 og 33 i 2024.

Vi har nå åpnet for påmelding til denne morsomme sommerskolen:

Påmelding til RG sommerskole for eksisterende medlemmer

Påmelding til RG sommerskole for ikke medlemmer


RG er gymnastikkformen for aktive og treningsglade barn. Njård RG har en positiv og hyggelig treningskultur, og Sommerskolen vi nå skal ha i Oslo vil bli en uforglemmelig uke hvor barna ikke bare trener og lærer nye turn- og danseformer, men de vil også bli med på mye morsomt og sosialt hvor man knytter nye vennskapsbånd. Det stilles ingen krav til noen forkunnskaper innen verken RG, dans eller ballett. Skynd dere å melde dere på mens det fortsatt er ledige plasser!

 

Uken vil bestå av ulike former for varierte og artige aktiviteter. Barna vil trene rytmisk gymnastikk som er en sport hvor man får trent styrke, koordinasjon, konsentrasjon og fleksibilitet. Det er en lekende form for turn og barna bare elsker det de holder på med, og det vil gi de en god mestringsfølelse når man kan turne og samtidig «trikse» med de ulike redskapene man bruker i RG. Vi ønsker også at barna skal få andre erfaringer så det blir mulighet til å prøve seg på moderne dans. I tillegg skal vi innom hårfletting, makeup for de eldste barna, ansiktsmaling for de yngre og tegning mv. Dette kommer til å bli moro! Fredagen vil også foreldrene bli invitert til en oppvisning hvor barna får vist hva de har lært.


Sommerskolens aktiviteter er:

  • Rytmisk gymnastikk-trening med RG-redskaper som tau, ring, ball, køller, vimpel, kroppsteknikk, individuelt og i grupper.
  • Dans
  • Ansiktsmaling
  • Teiping av rg-redskaper
  • Hårfletting
  • Tegning
    ..... og mye annet gøy!Hvem kan melde seg på?
Barn i alderen  fra 7 til 13 år kan melde seg på, og det blir mange kjærkomne vennskapsbånd å knytte i løpet av de morsomme ukene. Barna behøver ikke å ha drevet med verken RG, dans eller ballett  tidligere for å være med på våre sommerskole-kurs.  De tar med seg matpakker, og det vil bli servert frukt i lunsjpausen.


Pris: kr. 2600 per uke. Prisen inkluderer smoothie i lunsjen alle dager, bruk av apparater, og utstyr for øvrig.

*For ikke medlemmer i Njård kommer 300 kr. i tillegg for medlemskap (vanlig medlemsavgift er 400 kr. per år).

**Fra 1.08.24 transaksjonskostnaden er 2,99% + 2 kr pr transaksjon. 


Tid: Barna kan leveres på gressplenen utenfor Njårdhallen fra kl 08:45, undervisningen starter kl 09.00 er ferdig kl 15:00.  Barna må hentes senest kl 15:15.


Eventuelle spørsmål til sommerskolen kan rettes til: olga@njaard.no

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.